Palvelukeskukset

Loimijoen Kuntapalvelut Oy tuottaa ateriapalveluja ikäihmisille Heikanrinteen palvelukeskukseen sekä palvelukeskus Tyykihoviin, palvelukeskus Rimpikotoon ja Tyykihovissa sijaitsevaan ryhmäkoti Amerikkaan. Työvalmennuskeskus Aktiiviin valmistamme lounaita ja kehitysvammahuoltoon tuotamme aterioita Lamminrannan asumispalveluihin, Niittyvillan asuntolaan, Päiväniityn ja Helmiinan päivätoimintakeskuksiin.

Palvelukeskuksien ateriat toimitetaan keskuskeittiö Loimusta. Osalle asiakkaista toimitetaan kaikki päivän ateriat, mutta osalle vain lounas, riippuen kohteen toiminnasta ja asiakkaan kanssa tehdystä sopimuksesta. Tyykihoviin on mahdollista mennä lounastamaan seitsemänä päivänä viikossa myös ulkopuolisten henkilöiden.

Palvelukeskusten ruokailussa noudatetaan ikääntyneiden valtakunnallista ruokasuositusta Vireyttä seniorivuosiin : ikääntyneiden ruokasuositus (julkari.fi).

Suosituksen tavoitteena on edistää ja tukea ikääntyneen ravitsemusta. Palvelukeskusten ruokailussa toteutamme viiden viikon kiertävää ruokalistaa. Ruokalistan suunnittelussa otamme huomioon erilaiset juhla- ja teemapäivät.

Loimijoen Kuntapalvelut Oy
Turuntie 18, PL 62
30101 Forssa
Puhelin vaihde (03) 4141 5890