Avoimet työpaikat – Tule mukaan tekemään hyvinvointia

Me uskomme, että julkisen sektorin taloushallinto, ruokapalvelut ja puhtaus ovat erityistä asiantuntiuutta ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Me uskomme, että keskittämällä osaamisemme ja resurssimme, voimme tarjota palkitsevampia palveluja, tuottaa tuloksellista lisäarvoa ja parempaa hyvinvointia.

Me olemme Loiku. Tuotamme Inhouse-periaatteella palveluja kunnille ja kuntayhtymille. Meitä loikulaisia on 150 ammattilaista ja liikevaihtomme on 8 miljoonaa euroa.

 Täydennämme nyt tekijäjoukkoamme ja haemme

  • Suurtalouskokkeja
  • Laitoshuoltajia
  • Moniosaajia ateria-ja puhtauspalveluihin

 Suurtalouskokit työskentelevät keskuskeittiö Loimussa. Työtä tehdään maanantaista sunnuntaihin eri vuoroissa, vuoden jokaisena päivänä. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia.  Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on kokin tai suurtalouskokin ammattitutkinto.

Laitoshuoltajat työskentelevät puhtauspalvelujen eri tehtävissä. Työtä tehdään kohteista riippuen joko maanantaista perjantaihin tai vuoden jokaisena päivänä. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laitoshuoltajan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja tai muu soveltuva alan ammatillinen koulutus. Koulutuksen puuttuessa se on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Moniosaajat työskentelevät ateria- ja puhtauspalveluiden tehtävissä. Työtä tehdään kohteista riippuen joko maanantaista perjantaihin tai vuoden jokaisena päivänä. Kelpoisuusvaatimuksena on joko ruokapalveluidenluiden ja/tai puhtauspalveluiden perustutkinto. Tehtävä edellyttää molempien alojen osaamista, joten tarvittaessa tehtävään valittu henkilö sitoutuu moniosaajakoulutukseen. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia.

Tehtäväkohtaisten kelpoisuusvaatimusten lisäksi työnantaja arvostaa henkilön vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, kehittävää työotetta, organisointikykyä, paineensietokykyä sekä työtehtävässä tarvittavaa tarkkuuta ja huolellisuutta. Tehtävissä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista.

 Lisätietoja suurtalouskokin tehtävistä antaa
palveluesimies Paula Sulander puh. 040 3509 103 paula.sulander@loiku.fi

 

Lisätietoja laitoshuoltajien ja moniosaajien tehtävistä antaa
palveluesimies Kristiina Juntunen puh. 040 5226 014 kristiina.juntunen@loiku.fi

palveluesimies Jaana Kesti puh. 040 7235 655 jaana.kesti@loiku.fi

palveluesimies Tiina Koski puh. 040 7502 091 tiina.koski@loiku.fi

 

Toimita vapaamuotoinen hakemus 31.3.2023 mennessä Tanja Kalliolalle sähköpostilla tanja.kalliola@loiku.fi, tai postitse Loimijoen Kuntapalvelut Oy, Turuntie 18, 30100 Forssa.

Ajankohtaista

Järjestelyjä Loimijoen Kuntapalvelut Oy:n johdossa

Yhtiön hallitus on kokouksessaan 13.12.2023 irtisanonut toimitusjohtaja Merja Ylipaavalniemen luottamuspulaan perustuen. Väliaikaisena toimitusjohtajana toimii Tanja Kalliola siihen asti, kunnes uusi valittava toimitusjohtaja ottaa tehtävänsä vastaan. Lisätiedot Tapio...

Hävikkiviikon arvonta suoritettu

Arvonnassa voittivat Eemi 5 lk, Eetu 6 lk, Minka 1 lk, Anne ja Sami. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.   Eetu Rantanen, Talsoila 6a Tässä on vinkkejä hävikki ruoan hävittämiseksi. Sinun kannattaisi maista jokaista ruokaa, vaikka tietäisit että et...

Hävikkiviikko 3 – 7.10.2022

HALLITAAN HÄVIKKIÄ – OSALLISTU ARVONTAAN   ARVOMME VIIDELLE 10 € LAHJAKORTIN HESBURGERIIN   Palvelukeittiöissämme seurataan ruoan menekkiä ja keskitytään tilaamaan aiemman menekin mukaan ruokaa. Ruokailijan vastuulla on syödä kaikki se ruoka, mitä lautaselle...

UUDEN KESKUSKEITTIÖMME NIMI ON LOIMU

Forssan lehdessä olleeseen kilpailuumme tuli kaikkiaan 122 nimiehdotusta  67 nimensä jättäneeltä ehdottajalta.  Hallituksemme valitsi ehdotetuista nimistä uudelle keskuskeittiöllemme nimen Loimu.  Nimeä ehdotti kaksi eri henkilöä, joista arvonnassa Samsung Galaxy...