40 VUODEN TAKAA

40 vuoden takaa: FORSSAN LEHTI 30.9.1979

Forssassa uusi keskuskoulukeittiö – Koneilla lisää tehoa

Forssan keskuskoulukeittiö on muuttanut ahtaasta antiikista tehokkaaseen nykyaikaan. Tölön koulun yhteyteen valmistunut uusi keskuskeittiö on huolella suunniteltu ja hyvin toimiva koneiden valtakunta, josta päivittäin lähetetään 3350 ruoka-annosta.

Työntekijöiden olosuhteiden parantumisen ohella uuden keittiön tulo näkyy myös ruuan laadussa. – Einesruokaa oli ennen yhdessä viikossa kolmena päivänä, nykyisin viiden viikon ruokalistaan mahtuu ainoastaan kolme einesruokaa, kertoo johtava emäntä Ella Niemi.

Uuden keskuskeittiön pinta-ala on kokonaisuudessaan 530 neliötä.

 

40 vuoden takaa: FORSSAN LEHTI 4.10.1979

Forssan koulutoimessa esillä kuuma peruna

Forssan koululautakunnalla on käsiteltävänään sananmukaisesti kuuma peruna. Kysymys on toisin sanoen siitä, tarjotaanko Forssan koululaitoksessa perunat kuorimattomina vai kuorittuina. Asia on ollut jo kahdesti esillä koululautakunnassa. Koulujen opettajat ovat sitä mieltä, että perunat pitäisi tarjota oppilaille kuorittuina. Tähän ei taas ole johtavan emännän Ella Niemen mukaan nykyisessä työvoimatilanteessa mahdollisuuksia. Viime kevääseen saakka lapset saivat Forssan kouluissa perunat valmiiksi kuorittuina. Tölön koulun keskuskeittiön valmistuminen muutti sitten tilanteen. Perunat tarjotaan kouluaterioilla nyt kuorimattomina.

Ajankohtaista

Järjestelyjä Loimijoen Kuntapalvelut Oy:n johdossa

Yhtiön hallitus on kokouksessaan 13.12.2023 irtisanonut toimitusjohtaja Merja Ylipaavalniemen luottamuspulaan perustuen. Väliaikaisena toimitusjohtajana toimii Tanja Kalliola siihen asti, kunnes uusi valittava toimitusjohtaja ottaa tehtävänsä vastaan. Lisätiedot Tapio...

Avoimet työpaikat – Tule mukaan tekemään hyvinvointia

Me uskomme, että julkisen sektorin taloushallinto, ruokapalvelut ja puhtaus ovat erityistä asiantuntiuutta ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Me uskomme, että keskittämällä osaamisemme ja resurssimme, voimme tarjota palkitsevampia palveluja, tuottaa tuloksellista...

Hävikkiviikon arvonta suoritettu

Arvonnassa voittivat Eemi 5 lk, Eetu 6 lk, Minka 1 lk, Anne ja Sami. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.   Eetu Rantanen, Talsoila 6a Tässä on vinkkejä hävikki ruoan hävittämiseksi. Sinun kannattaisi maista jokaista ruokaa, vaikka tietäisit että et...

Hävikkiviikko 3 – 7.10.2022

HALLITAAN HÄVIKKIÄ – OSALLISTU ARVONTAAN   ARVOMME VIIDELLE 10 € LAHJAKORTIN HESBURGERIIN   Palvelukeittiöissämme seurataan ruoan menekkiä ja keskitytään tilaamaan aiemman menekin mukaan ruokaa. Ruokailijan vastuulla on syödä kaikki se ruoka, mitä lautaselle...